Ons verhaal

Wie is Esther?

Esther is Growth Marketing Mentor, Auteur en Copywriter.

Esther is een creator ten top en tot over haar oren verliefd geworden op online ondernemen. Niet voor niets creëerde zij in de afgelopen jaren een digitale reisgids, een audio stadstour, online vacaturebank, pubquizzen en diverse online coaching programma's...

En nu samen met Desire de Big Magic Trajecten.

In 2012 verscheen haar boek 'Emigreren naar Suriname' op de planken en schreef en redigeerde zij daarna als freelance journalist en eindredacteur voor diverse magazines, kranten en columns. 

Coachingklanten omschrijven Esther als een warme en zachte persoonlijkheid, die echt de tijd neemt en luistert. Met haar empatisch inlevingsvermogen en snelle strategische manier van denken helpt zij ondernemers sneller succes bereiken via unieke en simpele systemen.

En met haar technische skills zorgt ze voor mooie converterende websites, leeromgevingen en quizfunnels. 

Wie is Desiré?

Desiré is Online Business & Mindset Mentor

Haar expertise is het uitdenken van business concepten, ideeën om zetten in heldere stappenplannen en het inzetten van social media.

Klanten omschrijven haar als iemand die altijd positief is, 6 stappen vooruit denkt, en veel energie geeft. Ze is een aanjager en motivator en kent vanuit haar achtergrond als lifecoach de werking van het brein en de manifestatiekracht als geen ander.  Een mensenmens die altijd alles geeft om jouw potentie naar boven te halen en je verder te brengen in je business en in je leven. .

Hoe verliep onze reis naar succes?

Nadat we besloten samen te gaan werken, ontwikkelden we in 1 maand onze Big Magic Formule. De formule die ons daarna in 6 weken tijd 7K opleverde met een nieuw bedrijfsaccount. En daarna 12K in 1 week... 15K in een maand en verder...

Wij blijven gestaag doorgroeien. Ga jij met ons meegroeien?

Dit is de formule die wij exact delen met onze klanten. Een formule die starters in 4 stappen in de juiste volgorde altijd positief en meer resultaat oplevert en ervaren ondernemers in hoog tempo hun omzet doet verhogen.

Onze private BIG MAGIC VAULT bestaat uit micro learnings met bites van gerichte kennis om direct stappen vooruit te maken. En expert masterclasses voor verdieping.

Met onze unieke Big Magic Quiz trajecten en Total Business Metamorfoses helpen we onze klanten een systemen creëren die moeiteloos en met liefde klanten aantrekken en verkopen. 

Wanneer je echte sprongen wilt maken kun je ervoor kiezen om ons 12 maanden lang naast je te hebben staan. Dit is mogelijk met het Quantum Leap Vip Traject.  

In dit traject word je niet alleen op een winner mindset gecoacht maar krijg je ook optimale ondersteuning op het gebied van positionering, high value programma's maken, funnel marketing, advertentiestrategie of organische marketing. 
Kortom we delen AL ONZE KENNIS met jou terwijl ons team jouw hele technische rompslomp uit handen neemt. 

In onze podcast geven we jou een kijkje achter de schermen van Big Magic door je mee te nemen in onze eigen ondernemersreis.

Wat vinden onze klanten daarvan?

Jullie zijn van zo een hoog niveau en hebben zo ongelooflijk veel diepgang...

Ik ben zo ontzettend dankbaar dat jullie op mijn pad zijn gekomen.... Jullie hebben geen idee... Eindelijk na 2 jaar ploeteren heb ik een fundament staan dat echt bij mij past en bij de manier waarop ik wil ondernemen!

Jullie doen veel meer dan alleen een cursus. Ook op persoonlijk vlak. Jullie hebben echt geen idee!

Pascale Braes - Chakra coach

Wat jullie voor mij gedaan hebben is echt onbetaalbaar.

Niet aleen de technische sizzle maar ook de support. De coaching door het hele proces heeft mij ergens gebracht waar ik dacht dat ik nooit zou komen.

Ik ben bij mijn handje vastgepakt en dit had ik niet gekund bij de coach waar ik hiervoor zat. Daar verloor ik altijd mijne focus en de uitleg was niet duidelijk. 

Jullie zijn top!

Siegelinde Goossens - Loslaat Coach & Mindexpert

Aarzel niet en sluit je gerust bij ons aan op weg naar de top!

Wil je iets met ons delen? Stuur ons gerust een mail...