Wie zijn wij?

Ons verhaal

Wie is Esther?

Esther is Growth Marketing Mentor, Auteur en Copywriter.

Esther is een creator ten top en tot over haar oren verliefd geworden op online ondernemen. Niet voor niets creëerde zij in de afgelopen jaren een digitale reisgids, een audio stadstour, online vacaturebank, pubquizzen en diverse online coaching programma's. 

In 2012 verscheen haar boek 'Emigreren naar Suriname' op de planken en schreef en redigeerde zij daarna als freelance journalist en eindredacteur voor diverse magazines, kranten en columns. 

Coachingklanten omschrijven Esther als een warme en zachte persoonlijkheid, die echt de tijd neemt en luistert. Met haar empatisch inlevingsvermogen en snelle strategische manier van denken helpt zij ondernemers sneller succes bereiken via unieke en simpele systemen.

Wie is Desiré?

Desiré is Online Business & Mindset Mentor

Haar expertise is het uitdenken van business concepten, ideeën om zetten in heldere stappenplannen en het inzetten van social media.

Klanten omschrijven haar als iemand die altijd positief is, 6 stappen vooruit denkt, en veel energie geeft. Ze is een aanjager en motivator en kent vanuit haar achtergrond als lifecoach de werking van het brein en de manifestatiekracht als geen ander.  Een mensenmens die altijd alles geeft om jouw potentie naar boven te halen en je verder te brengen in je business en in je leven. .

Hoe verliep onze reis naar succes?

Nadat we besloten samen te gaan werken, ontwikkelden we in 1 maand onze Big Magic Formule. De formule die ons daarna in 6 weken tijd 7K opleverde met een nieuw bedrijfsaccount.

En dit is ook de formule die wij exact delen met onze klanten. Een formule die je als de 4 stappen in de juiste volgorde uitvoert altijd positief resultaat oplevert.

Met de Big Magic Memberclub willen we een online hub creëren waar coaches en experts van elk level verder kunnen groeien op het gebied van marketing, copywriting en mindset.

Met onze groepstrajecten helpen we onze klanten snelheid maken op een specifiek gebied in hun ondernemersreis.

Wat vinden onze klanten daarvan?

Ik ben jullie zo dankbaar. Jullie doen veel meer dan alleen de cursus! Jullie hebben geen idee. Ook op persoonlijk vlak...

Pascale Braes - Chakra coach

Vanaf het begin gingen we door het hele traject van het opzetten van mijn online coaching business. Het vinden van mijn ideal client, schrijven van een sales pagina en maken van een lead magnet. E-mails, video’s… de hele funnel. 

Cindy Lalay - Orthopedagoog/ Kindercoach

Aarzel niet en sluit je gerust bij ons aan op weg naar de top!

Wil je iets met ons delen? Stuur ons gerust een mail...